Startende ondernemers

De Kas biedt startende ondernemers een springplank. Hier kan je begeleiding krijgen bij het opzetten van je eigen bedrijf. Hoe schrijf je bijvoorbeeld een ondernemingsplan, hoe bepaal je jouw prijzen en hoe voer je een boekhouding? Voor wie een eigen onderneming in de beautysector wil starten zijn er in De Kas verschillende werkplekken. Zo is er een volledig ingerichte kapsalon en een massagesalon. Hier kunnen starters met ondersteuning van ervaren ondernemers een eigen klantenkring opbouwen en toewerken naar een zaak op een eigen locatie.

 

Begeleidingstraject

Voor alle starters die bij De Kas een begeleidingstraject ingaan (of ze nu een werkplek huren bij De Kas of niet) geldt dat zij hulp krijgen bij het uitwerken van hun ondernemingsplan, het opstellen van een marketing- en communicatieplan, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, et cetera. De deelnemers kunnen gebruikmaken van de gemeenschappelijke faciliteiten in De Kas en hebben veel steun aan elkaar. De werkplek in De Kas is een half jaar tot maximaal één jaar beschikbaar. Daarna worden de starters begeleid naar zelfstandigheid op een eigen locatie.

In De Kas organiseren we regelmatig netwerkbijeenkomsten. Soms uitsluitend voor de starters in De Kas en soms ook voor andere startende ondernemers. Mede door de samenwerking met onder andere Het Belastingparadijs en andere organisaties die zich inzetten voor startende ondernemers krijgen deze starters de kans om hun kennis én hun netwerk te vergroten.

 

Workshop Social Media

 

Starters aan het woord

Benieuwd naar de ervaringen van collega-starters? Wij hebben een aantal starters gevraagd hun ervaringen te delen.

Hier kan je er meer over lezen!