Projecten

 

Internetcentrum

Bij het internetcentrum kan je gratis internetten en als je stukken wilt uitprinten kost dit 10 cent per print. Je kan ook computerkennis opdoen of jouw computerkennis verbeteren. Bij De Kas worden computercursussen geboden op elk niveau voor zowel beginners als gevorderden. Meer informatie hierover kan je vinden onder het kopje cursussen.

Verder is er in het gehele pand gratis WiFi beschikbaar, zodat je ook met jouw eigen smartphone, tablet of laptop welkom bent.

 

Huiswerkbegeleiding

Aan de jongeren is ook gedacht! Zij kunnen tegen een zeer kleine vergoeding onder begeleiding huiswerk maken. Hiermee wordt beoogd dat iedereen, ondanks hun thuissituatie, een rustige plek heeft om zijn/haar huiswerk te maken en om uitval (met name bij de wat oudere kinderen) te voorkomen. Meer weten?

 

Startende ondernemers

Als laatste, maar zeker niet in de laatste plaats, zijn er de startende ondernemers. Deze groep bestaat uit twee delen: Ondernemers in de Beautysector en Startende Ondernemers algemeen.
In het beautysalon van de Kas zijn 5 dames werkzaam (2 kapsters, nagelstyliste, masseuse). Zij werken in de volledig ingerichte beautysalon met als doel een eigen salon te openen. Meer weten?